AMBULANTA KOŠIR D.O.O.

Podlubnik 307, 4220 Škofja Loka
IZPOSTAVA ŽELEZNIKI
Racovnik 29, 4228 Železniki
T: 04 510 17 17
E: ambulanta.kosir@gmail.com
Matična št.: 1359894
Davčna številka: 64697568
TRR: 02024-0089480034
Davčni zavezanec: NE


Pravno obvestilo

Vsa vsebina, ki se nahaja na spletnem naslovu http://www.ambulanta-kosir.si je last podjetja Ambulanta Košir d.o.o. in je informativne narave.


Omejena odgovornost
Ambulanta Košir d.o.o. ne odgovarja za uporabo spletnih strani http://www.ambulanta-kosir.si in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Pridržujemosi pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila.


Omejena pravica uporabe vsebin
Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu http://www.ambulanta-kosir.si izključno le v nekomercialne namene, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.


Varovanje podatkov
Ambulanta Košir d.o.o. bo z vsemi podatki, zbranimi na straneh http://www.ambulanta-kosir.si, razpolagala v skladu z veljavno zakonodajo. Nepooblaščeni posegi v vsebino spletne strani. Kazniv je vsak poskus nepooblaščenega spreminjanja, izbrisa, poškodovanja ali povzročitve neuporabnosti (trajne ali začasne) podatkov na spletnem mestu.


Pogoji naročanja

Pogosto ob rednemu delu v ambulanti izvajamo tudi nujno medicinsko pomoč. V takih primerih lahko pride tudi do večurne odsotnosti zdravnika. Zato se vam že vnaprej opravičujemo za zaostanek. Če Vaš obisk ni nujen, sestro prosite za nov termin.


Pravila naročanja:
1. Prednost imajo nujni pacienti,
2. sledijo naročeni pacienti,
3. nenaročene vzamemo ob prostem terminu.


Elektronsko naročanje preko sistema e-Pacient
Sistem e-Pacient omogoča pacientom, da se lahko na pregled v naši ambulanti naročijo preko spleta.


Postopek naročanja
1. Registracija uporabnika: (trajanje: že od 2 min) Za uporabo spletnega naročanja na pregled v ambulanti se spletni obiskovalec mora najprej registrirati (za registracijo lahko kliknete tukaj). Obiskovalec na podstrani, ki se mu prikaže vpiše svoje podatke: e-mail naslov, geslo, ime in priimek, naslov, datum rojstva in kontaktni telefon. Ko obiskovalec izpolni obrazec, vpiše varnostno kodo in klikne na gumb »Pošlji«. Bodoči uporabnik na e-mail naslov, ki ga je vpisal v obrazec prejme obvestilo, v katerem mora potrditi, da je resnično lastnik e-mail naslova, ki ga je vpisal. Za potrditev bodoči uporabnik sledi navodilom v sporočilu, ki ga prejme.Ko uporabnik potrdi, da je lastnik e-mail naslova se njegova zahteva za registracijo posreduje v našo ambulanto, kjer zahtevo preveri in potrdi zdravniška sestra. Po potrditvi s strani ambulante uporabnik prejme e-mail, ki vsebuje potrditev registracije - uporabnik je registriran in lahko prične z uporabo storitev.

2. Naročanje na pregled (trajanje: že od 1 min) Registriran prijavljen uporabnik si lahko na prvi strani spletne aplikacije (domov) ali na podstrani Naročanje na pregled ogleda proste termine za naročila na pregled pri zdravniku. Prosti termini so označeni s svetlo zeleno barvo. Za naročanje na termin uporabnik klikne na izbrani prosti termin in odpre se mu okno, v katerem najprej izbere katero osebo želi naročiti na pregled (oseba lahko naroča sebe in osebe, za katere je določil, da bo skrbnik), pod točko dve vpiše namen obiska in potrdi naročilo. Po kliku na gumb »Potrdi« bo uporabnik prejel na e-mail podrobnosti o naročilu in obvestilo, da je naročilo poslano v pregled osebju ambulante. Osebje ambulante prejme vašo zahtevo za pregled na določen termin. Ko je termin potrjen, prejmete obvestilo na e-mail, s čemer je vaše naročilo potrjeno.

3. Naročanje receptov (trajanje: že od 1 min) Registriran prijavljen uporabnik lahko zdravniški recept za zdravila ali druge zdravstvene pripomočke naroči na podstrani Naročanje receptov. Uporabnik najprej izbere za katero osebo želi naročili zdravila, potem pa preko vpisnega polja izbere zdravilo, ki ga želi dodati na recept. Zdravilu mora določiti še embalažo, način jemanja in zalogo (koliko tovrstnih zdravil ima še doma na zalogi). Ko določi podrobnosti zdravila, ga doda na recept. Ko doda vse želena zdravila na recept, klikne na gumb »Oddaj recept«.Ko uporabnik odda recept prejme na e-mail potrdilo o oddaji recepta in obvestilo, da je bilo naročilo posredovano v pregled ambulanti.Ko ambulanta odobri recept, uporabnik prejme obvestilo kdaj lahko prevzame naročeni recept.


Zdravniška opravičila

Za izdajanje nekritih opravičil za podaljšanje statusa študentom je zdraviku, ki bi tako spričevalo izdal, po kazenskem zakoniku zagrožena kazen do 1 leta. Obveščamo vse študente in dijake, ki bodo prihajali po opravičila, da jih bomo napisali samo tistim, ki bodo imeli v kartonu zabeležene težave.Branko Košir, dr. med. spec. druž. med.